מרק סלרי ואגס
סלרי ומרק אגס נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מרק. מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך מרק ירקות, עלי טימין, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: אגס קרמי ומרק שורש סלרי עם פסטו מערבולת, מרק סלרי ואגס, ו סלט אגס וסלרי פריך.
הוראות
למרק: בסיר גדול מעל חום בינוני, להמיס חמאה עד קצף.
מוסיפים שמן זית, שאלוט ואגס, מתבלים היטב במלח ופלפל לבן טחון, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, כ 5 דקות.
מוסיפים סלרי ותימין, מתבלים עם יותר מלח ופלפל, וזיעה עד שרוב הנוזל מתאדה והסלרי רק התחיל להתרכך, כ -12 דקות.
מחממים שמן זית במחבת קטנה עד מבעבע או כ 163° עד 350 ° F.
מוסיפים חצי בצלצלים ומטגנים עד להזהבה.
הסר לצלחת מרופדת במגבות נייר, מתבלים במלח, וחזור עם שאלוט הנותרים.
מגישים מרק עם שאלוט מטוגן.שיוך משקאות: הטעמים העדינים והעדינים כאן מציעים ריזלינג, אבל כדי לחזק את הטעם הנדיר והירוק של סלרי, לנסות ללכת יין דומה אבל שונה, Grüner Veltliner מאוסטריה. סגנון קל עם פלפל אופייני קטן מתאים את הצעת החוק: 2006 Schloss Gobelsburger Gobelsburger.