קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות8
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק עגבניות מעושן עם בייקון מסוכר מייפל

מרק עגבניות מעושן עם בייקון מסוכר מייפל
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכון זה של מזון ויין דורש בייקון מעושן, מלח ופלפל כשר, סוכר חום ומים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מרק עגבניות מעושן עם בייקון מסוכר מייפל, בירה דלעת מעושנת ומרק תפוחי אדמה צ'דר עם פופקורן בייקון מסוכר, ו מרק דלורית צלוי עם מייפל בייקון מסוכר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 40
2
קו גיליון אפייה מעוטר קלף. מסדרים את הבייקון על הנייר ואופים במשך 8 דקות, עד כמעט פריך.
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים את השמן מדף האפייה.
מרכיבים שתצטרך
4
מפזרים את הבייקון עם הסוכר ואופים במשך 8 דקות, עד מזוגג; מגניב.
מרכיבים שתצטרך
5
בינתיים, בסיר, להמיס את החמאה בשמן.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מרכך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את השום ומבשלים על אש מתונה במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, ערבוב, עד החשיך, 2 דקות. מערבבים את הסוכר המגורען, פפריקה מעושנת, גרידת תפוזים, piment D ' Espelette, 1 כף מלח 1/4 כפית פלפל ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את ros ומביאים לרתיחה.
10
מוסיפים את העגבניות עם המיצים שלהם; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
11
הסר מהחום.
12
מערבבים את המים, מיץ תפוזים ושמנת חמוצה לסיר. עבודה בקבוצות, לרקוח את המרק עד חלקה. להחזיר את המרק לסיר; מתבלים במלח ופלפל. מחממים את המרק, ואז מצקים לקערות ומגישים עם הבייקון. לחלופין, המרק יכול להיות מקורר ומוגש קר.
מרכיבים שתצטרך