מרק עגבניות מקסיקני
המתכון מרק עגבניות מקסיקני יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 1 שעה ו -40 דקות. מנה אחת מכילה 356 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו כמון הקרקע, שיני שום, queso פרסקו, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. נסו מרק עגבניות מקסיקני, עוף צלוי מקסיקני ומרק עגבניות, ו מרק עגבניות, איך להכין מרק עגבניות / סגנון מסעדה (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת 1 צד של טורטיות עם 1 כף. שמן; טורטיות לחתוך במחצית. מחסנית חצאי טורטיה, לחתוך לרוחב לרצועות 1/4 אינץ ' רחב. מסדרים רצועות בשכבה אחת על תבנית אפייה משומנת קלות. מתבלים במלח ופלפל.
אופים 15 דקות או עד הזהב, תוך ערבוב באמצע. מגניב.
בינתיים, לחמם מחבת nonstick מעל חום גבוה 2 דקות.
מוסיפים חצאי עגבניות, ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, 10 דקות או עד חרוכים מכל הצדדים. (עגבניות עשויות להידבק.)
בצל מטובל הנותרים 1 כף. שמן חם במחבת מעל חום בינוני 3 עד 5 דקות או עד מכרז.
להוסיף שום; לטגן 2 דקות או עד ריחני.
העברת תערובת בצל למעבד מזון עם עגבניות; תהליך עד חלקה.
מבשלים תערובת עגבניות בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, 5 דקות או עד מעובה. מערבבים מרק ומיץ עגבניות.
מוסיפים עלי דפנה ו-3 המרכיבים הבאים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, מכוסה חלקית ערבוב מדי פעם, 20 דקות.
מוסיפים עוף; מבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 עד 7 דקות או עד העוף נעשה.
להשליך עלה דפנה. מערבבים בצל ירוק ואת 2 החומרים הבאים. מתבלים במלח ופלפל. מחלקים queso פרסקו בין 4 ל 6 קערות מרק; העליון עם רצועות טורטייה. מרק מצקת לתוך קערות. למעלה עם אבוקדו.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. חץ וקשת עמק Pinamette Pinot עם פסגה 4.9 לא יהיה דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר]()
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.