מרק עגבניות תוצרת בית
מרק עגבניות תוצרת בית נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש מרק זה 567 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 58 גרם של שומן למנה. אם יש לך עלה דפנה, גזר, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית ציון של 58% המנה הזאת די טובה. נסו מרק עגבניות תוצרת בית, מרק עגבניות תוצרת בית, ו מתכון מרק עגבניות תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
מסננים את עגבניות השימורים הקצוצות, שומרים את המיצים, ומתפשטים על תבנית אפייה, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, טפטוף עם 1/4 כוס שמן הזית וצולים עד שהקרמלו, כ -15 דקות.
בינתיים, בסיר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את הסלרי, גזר, בצל ושום, מבשלים עד מתרכך, כ -10 דקות.
מוסיפים את עגבניות משומר קצוץ קלוי, מיצי עגבניות שמורות, מרק עוף, עלה דפנה וחמאה. מבשלים עד ירקות רכים מאוד, על 15 עד 20 דקות.
מוסיפים בזיליקום ושמנת, אם משתמשים. מחית עם בלנדר טבילה ביד עד חלקה.