מרק עדשים אדום חריף של בריאן
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: נקי לאכול גזר & מרק עדשים אדום ג'ינג'ר, מרק עדשים חריף, ו מרק עדשים חריף.
הוראות
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני, ומבשלים את הבצל עד חום זהוב. מתבלים במלח ופלפל.
מערבבים עגבניות, תרד ועדשים, ויוצקים במים. מתבלים עם בזיליקום, הל, כמון, פלפל קאיין ואבקת קארי. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים 25 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד עדשים רכים.
מעבירים את המרק לבלנדר (או משתמשים בבלנדר ידני), ומערבבים עד לקבלת המרק חלק לפני ההגשה.
מרכיבים
794פלפל האבנרו
עגבניות חתוכות לקוביות1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
בצל לבן, חתוך לקוביות2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
מים חמים (100°F)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר
תרד קצוץ קפוא2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
הל קרקע1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק1אוראו ממולאים כפולים
כמון טחון1אוראו ממולאים כפולים
סטייקים של ניו יורק3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר
בצל אדום קצוץ6קצת קישואים קצוצים
מלח ופלפל לפי הטעם4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 כוס גריסי פנינה לבנים