מרק עדשים איטי לבישול
מרק עדשים איטי בישול יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 370 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 8 מעריצים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו שום, סלרי, מרק עוף קרטונים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-15 דקות. נסו בישול איטי עדשים ומרק נקניק, מרק עדשים בקארי מבושל איטי, ו מרק עדשים בקארי מבושל איטי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים למעט תרד בסיר איטי 5-6 ליטר.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 9 שעות או עד עדשה במכרז.
הסר בשר חזיר מן התנור; מקום על קרש חיתוך. משוך בשר מעצמות, באמצעות 2 מזלגות; להשליך עצמות ועור. מערבבים בשר חזיר ותרד למרק. מערבבים היטב לפני ההגשה.