מרק עולש: קיקוריה סדוטה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 59 גרם חלבון, 57 גרם שומן, ובסך הכל של 847 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 43% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם גרגירי פלפל, עולש, גזר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 70%. נסו מולים מאודים עם עולש: קוזה קון קיקוריה, קיקוריה ריפאסאטה, ו קרוסטה די פולנטה קון קיקוריה (קרום פולנטה עם צ'יקו מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות פ. משמנים תבשיל 9 אינץ ' בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח. הקימו אמבט קרח ליד הכיריים. לצלול את עולש לתוך המים הרותחים ומבשלים עד נבול, כ 3 דקות, ואז לנקז, לצלול לתוך אמבט הקרח.
מרכיבים שתצטרך
אנדיב
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
3
מסננים שוב וסוחטים עודפי מים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
4
קוצצים את העולש דק ומניחים בסיר קטן עם ציר עוף 1/2 כוס. מבשלים על אש בינונית-גבוהה למשך 5 דקות, ואז מסירים מהאש ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
אנדיב
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
בקערת ערבוב בינונית מקציפים את הביצים, מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם, ואז מוסיפים 2 כפות כל אחת מפרמיגיאנו-רג 'יאנו וקצ' יקוואלו.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
Parmigiano Reggiano
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
מערבבים היטב, ואז מוסיפים את עולש.
מרכיבים שתצטרך
אנדיב
7
הופכים את התערובת לתבשיל המוכן ומעליהם מחצית מהגבינה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
8
אופים בתנור במשך 30 דקות, עד חום זהוב וקרום.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
10
חותכים לשישה טריזים ומניחים כל אחד בקערת מרק. הביאו לרתיחה את ציר העוף שנותר. בינתיים מחממים את שמן הזית ל 325 מעלות צלזיוס בסיר גבוה צדדי ומוסיפים את קוביות הלחם. מטגנים עד שהם מזהיבים מכל הצדדים ומוציאים מהשמן בעזרת כף מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
פאי דלעות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מוסיפים את כל חלקי העוף ומשחימים בכל רחבי, תוך ערבוב כדי למנוע צריבה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
14
מוציאים את העוף ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
15
מוסיפים לסיר את הגזר, הבצל והסלרי ומבשלים עד שהם רכים ומשחימים. מחזירים את העוף לסיר ומוסיפים 3 ליטר מים, רסק העגבניות, גרגירי הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים בעזרת כף עץ כדי לעקור את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית התבנית. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם רזה עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
16
מסירים מהאש, מסננים ולוחצים על המוצקים עם תחתית המצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את הציר כדי להקל על הקירור ומניחים בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או מקפיאים עד חודש.