מרק עוף דרום איטלקי
מרק עוף איטלקי דרומי עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 473 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך פלפל, גבינת פרמזן, חזה עוף עור עצמות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון דרומי. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מרק עוף דרום איטלקי, מרק אורז עוף דרומי, ו איבודי העוף של הגברת הדרומית – אל תתנו לפינוקים הדרומיים האלה לחלוף על פניך.
הוראות
Saut הראשון 4 מרכיבים 2 כפות. שמן חם בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה 3 עד 5 דקות או עד למכרז. מערבבים במרק ואת 3 המרכיבים הבאים; מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום בינוני, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 10 דקות.
בינתיים, מפזרים עוף עם מלח ופלפל שחור. לבשל הנותרים 1 כף. שמן חם במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה 5 דקות בכל צד או עד השחמה קלה. מגניב מעט (כ 5 דקות); לחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
מוסיפים במיה, אפונה שחורה ועוף לתנור הולנדי. מבשלים, ערבוב מדי פעם, 10 דקות או עד במיה הוא רך.
מוסיפים טורטליני, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 3 דקות או עד tortellini נעשה.