קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות27
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק פטריות בר עם ארוגולה וחזיר סראנו פריך

מרק פטריות בר עם ארוגולה וחזיר סראנו פריך
מרק פטריות בר עם ארוגולן וחזיר סראנו פריך עשוי להיות רק המרק אותו אתם מחפשים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 416 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ארוגולה רגילה, טימין, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 57%, המנה הזו די טובה. נסו מרק פטריות בר עם ארוגולן ואגוזי מלך ופרמזן-לחמניות קרום עם חמאת עשבים, פיצת קיץ בגריל עם אפרסקים מקורמלים, בוראטה, ארוגולן וסראנו פריך, ו מרק עדשים עם חזיר סראנו וארוגולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים 3 כפות חמאה עם 1 כף שמן זית בסיר גדול על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את פטריות הבר ומבשלים עד שהפטריות מזהיבות והנוזל שלהן התאדה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
מעבירים את הפטריות לקערה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מחממים 1 כף חמאה עם 1 כף שמן בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מוסיפים את פטריות הקרמיני ומבשלים עד להזהבה, כ -4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קריםפטריות קרים
7
מפזרים קמח על פטריות ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
8
מוסיפים את הציר ואבקת הפורצ ' יני ומבשלים 20 דקות. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. מסננים את הציר דרך מסננת לסיר שהקפצתם בו את פטריות הבר וזורקים את הבצל והפטריות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
מבשלים ציר על אש בינונית עד להסמכה קלה ואז מערבבים פנימה את פטריות הבר המוקפצות ומבשלים 15 דקות. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
10
בזמן שהמרק מתבשל, מחממים את שמן הקנולה במחבת מטגן צדדית גבוהה על אש גבוהה עד שהשמן מתחיל להבהב. בזהירות להוסיף את בשר חזיר, בקבוצות, ומבשלים עד פריך, על 45 שניות עד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מסננים על צלחת מרופדת במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
12
מצקת את המרק לקערות, מוסיפים חופן ארוגולה, מעליהם פרוסת חזיר פריך ומזלפים כפית שמן כמהין לבן.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהין לבןשמן כמהין לבן
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
מצקתמצקת
13
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
שלב עצמות עוף, בצל, סלרי וגזר במחבת צלייה גדולה; זורקים בשמן ומתבלים קלות במלח ופלפל. צולים עד שהעצמות והירקות חומים זהובים עשירים, בערך 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
15
מעבירים את העצמות והירקות לסיר גדול, מוסיפים 12 כוסות מים קרים, ואת שאר החומרים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים במשך 4 שעות, מרפרפים את החלאה שעולה למעלה עם מצקת כל 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
מצקתמצקת
16
מסירים מהאש ומסננים דרך מסננת רשת לסיר נקי.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
17
מניחים חזרה על הכיריים על אש גבוהה ומבשלים עד להפחתה בחצי. השתמש מיד או תן להתקרר לטמפרטורת החדר, לכסות ולקרר או להקפיא עד שמוכן לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה

מרכיבים

113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ארוגולה פראית או רגילהארוגולה פראית או רגילה2עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות2largesגזר, קצוץ גסגזר, קצוץ גס1עץסלרי, קצוץ גססלרי, קצוץ גס2קילוגרםעצמות עוף, קצוץעצמות עוף, קצוץ12פטריות קרמיני, קצוצות בצפיפותפטריות קרמיני, קצוצות בצפיפות1חבורהפטרוזיליה שטוחה קטנה, גבעולים בלבדפטרוזיליה שטוחה קטנה, גבעולים בלבד22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקמחקמח6sprigsטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק11 כף אורגנו מיובשאבקת פורצ'יניאבקת פורצ'יני1קילוגרםפטריות בר שונות (פורטובלו ,קרמיני, שיטאקי, צדפה, פורצ'יני), ניגב נקי וקצוץפטריות בר שונות (פורטובלו ,קרמיני, שיטאקי, צדפה, פורצ'יני), ניגב נקי וקצוץ22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1קטןבצל ספרדי, פרוס דקבצל ספרדי, פרוס דק3largesבצל ספרדי, לרבעים (עור נשאר על)בצל ספרדי, לרבעים (עור נשאר על)8שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי82 כפות חמאה מומסתחזיר סראנוחזיר סראנו8שרימפס וורידיםשמן כמהין לבן, לטפטוףשמן כמהין לבן, לטפטוף42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל שלםפלפל שלם