מרק פטריות בר עם ארוגולן וחזיר סראנו פריך עשוי להיות רק המרק אותו אתם מחפשים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 416 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ארוגולה רגילה, טימין, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 57%, המנה הזו די טובה. נסו מרק פטריות בר עם ארוגולן ואגוזי מלך ופרמזן-לחמניות קרום עם חמאת עשבים, פיצת קיץ בגריל עם אפרסקים מקורמלים, בוראטה, ארוגולן וסראנו פריך, ו מרק עדשים עם חזיר סראנו וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים 3 כפות חמאה עם 1 כף שמן זית בסיר גדול על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים את פטריות הבר ומבשלים עד שהפטריות מזהיבות והנוזל שלהן התאדה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3
מעבירים את הפטריות לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
4
מחממים 1 כף חמאה עם 1 כף שמן בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
6
מוסיפים את פטריות הקרמיני ומבשלים עד להזהבה, כ -4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קרים
7
מפזרים קמח על פטריות ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סוכריות מצילות חיים
8
מוסיפים את הציר ואבקת הפורצ ' יני ומבשלים 20 דקות. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. מסננים את הציר דרך מסננת לסיר שהקפצתם בו את פטריות הבר וזורקים את הבצל והפטריות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
מבשלים ציר על אש בינונית עד להסמכה קלה ואז מערבבים פנימה את פטריות הבר המוקפצות ומבשלים 15 דקות. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
10
בזמן שהמרק מתבשל, מחממים את שמן הקנולה במחבת מטגן צדדית גבוהה על אש גבוהה עד שהשמן מתחיל להבהב. בזהירות להוסיף את בשר חזיר, בקבוצות, ומבשלים עד פריך, על 45 שניות עד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
11
מסננים על צלחת מרופדת במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
12
מצקת את המרק לקערות, מוסיפים חופן ארוגולה, מעליהם פרוסת חזיר פריך ומזלפים כפית שמן כמהין לבן.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהין לבן
חזה עוף רוטיסרי
2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
מצקת
13
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
שלב עצמות עוף, בצל, סלרי וגזר במחבת צלייה גדולה; זורקים בשמן ומתבלים קלות במלח ופלפל. צולים עד שהעצמות והירקות חומים זהובים עשירים, בערך 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')
מעבירים את העצמות והירקות לסיר גדול, מוסיפים 12 כוסות מים קרים, ואת שאר החומרים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים במשך 4 שעות, מרפרפים את החלאה שעולה למעלה עם מצקת כל 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
מצקת
16
מסירים מהאש ומסננים דרך מסננת רשת לסיר נקי.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
17
מניחים חזרה על הכיריים על אש גבוהה ומבשלים עד להפחתה בחצי. השתמש מיד או תן להתקרר לטמפרטורת החדר, לכסות ולקרר או להקפיא עד שמוכן לשימוש.