מרק פטריות בר דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש מרק זה 131 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מרק עוף פחות נתרן, פטרוזיליה, כובעי פטריות שיטאקי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מרק פטריות בר, מרק פטריות בר, ו מרק הפטרייה הפראי של Nif.
הוראות
1
מחממים חמאה ושמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים סלרי, שאלוט וגזר; מטוגנים 3 דקות או עד להשחמה קלה. תערובת ירקות כפית לתוך קערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
ירק
שאלות
גזר
סלרי
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
להוסיף פטריות כפתור; לטגן 3 דקות או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות כפתור לבן
5
הוסף פטריות כפתור לתערובת ירקות. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
פטריות כפתור לבן
תרסיס בישול
ירק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
להוסיף פטריות שיטאקה; לטגן 3 דקות או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
7
מוסיפים פטריות שיטאקה לתערובת ירקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
ירק
8
מערבבים תערובת ירקות מרק בסיר בינוני; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות. מערבבים בשרי ושאר החומרים. מבשלים, חשוף, 5 דקות.