מרק שיטאקי ושוויצרי עם אטריות חתוכות ביד
מרק שיטאקי ושוויצרי עם אטריות חתוכות ביד דורש על 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש מרק זה 183 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתכון טבעוני זה מגיש 8 . הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. גשו לסופר וקנו פטריות שיטאקה, מים, פטריות שיטאקה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרק שיטאקי ושוויצרי עם אטריות חתוכות ביד, Chard שוויצרי מטוגן בחמאת שיטאקי, ו מטוגנים בשווייץ עם פטריות שיטאקה.
הוראות
בסיר גדול, לשלב את קומבו עם 14 כוסות מים ולהביא לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה, ללא רותחים, במשך 30 דקות. זרוק את קומבו ולהביא את מרק הבישול לרתיחה.
מוסיפים את פטריות הקרקע וחוזרים לרתיחה.
הסר מהחום, לכסות ולתת תלול במשך 30 דקות.
בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד וו הבצק, לערבב את הקמח והמים במהירות בינונית רק עד הקמח הוא רטוב. הגבר את המהירות לגובה בינוני והכה עד לצורת בצק חלקה, מוצקה ואלסטית, 8 עד 10 דקות. לעטוף את הבצק בפלסטיק; לתת לעמוד במשך 30 דקות.
מסננים את המרק לקערה חסינת חום. מחק את הסיר והחזר אליו את המרק.
מוסיפים את רוטב הסויה ואת מירין ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את shiitakes פרוס chard שוויצרי ומבשלים רק עד במכרז, 2 דקות; לשמור על חום.
על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק בעובי 1/8 אינץ'. באמצעות גלגל מאפה, פורסים את הבצק לרצועות לא אחידות. מביאים את המרק לרתיחה ומוסיפים את האטריות. מבשלים, ערבוב, עד רך והמרק הוא מעובה מעט, 5 דקות. מצקת את המרק לתוך קערות ומקשטים עם קמחי וקצת דבש.