מרק שעועית אל פאסו
מרק שעועית אל פאסו לוקח בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 19 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 273 קלוריות. מתכון זה משמש 6. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מתכון זה מ טעם הבית דורש שעועית צפונית מדהימה, מרק בקר, פתיתי פטרוזיליה ושיני שום. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 78%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אל פאסו פיקו דה גלו, קציצות הודו בגריל אל פאסו, ו טאקו עוף ואננס בגריל אל פאסו ישן עם כרוב וסלט מנגו.
הוראות
בסיר גדול הקפיצו את הבצל, הגזר והשום בשמן עד שהם רכים. מערבבים מרק ושעועית מטוגנת; להקציף עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה את השעועית, החזיר, הפטרוזיליה, הכמון, אבקת הצ ' ילי והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15 דקות. מערבבים פנימה את העגבניות ומחממים.