קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות51
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק שעועית בסגנון טוסקנה: ריבוליטה

מרק שעועית בסגנון טוסקנה: ריבוליטה
מרק שעועית בסגנון טוסקנה: ריבוליטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 420 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם שעועית קנליני, גבעול סלרי, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 85%. הציון הזה נהדר. נסו ריבוליטה (מרק ירקות, שעועית ולחם מעופש), ריבוליטן בסגנון סיינה, ו שלוש שעועית ריבוליטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את פולי הקנליני המושרים מראש בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מרק ברוקולישמנת מרק ברוקולי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים מים רק כדי לכסות את השעועית ומביאים את המים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש ונותנים לשעועית להתבשל עד שהם רכים, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
3
במחבת מטגן בגודל 12 אינץ ' מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה עד שהוא חם אך לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מוסיפים את הבצל, הכרישה, הגזר, הסלרי, השום הפרוס ועשבי התיבול. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
5
מוסיפים את הכרוב השחור-לבן ומבשלים עד שהכרוב התרכך והטעמים התמזגו, כ -10 דקות. מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6
הסר את ענפי הרוזמרין והטימין ואת עלה הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים עד שרסק העגבניות מופץ היטב בכל תערובת הירקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
8
מחממים את הגריל או הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
מוסיפים את תערובת הירקות לסיר עם שעועית ומים ומניחים להתבשל עד שהטעמים מעורבבים היטב, כ-30 דקות נוספות. כשהמרק קרוב לסיום, צלו או צלו את הלחם עד ששני הצדדים משחימים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
10
חותכים את שן השום שנותרה לשניים, ומשפשפים את הלחם הקלוי בקצה החתוך של השום. מחק את השום.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
11
מגישים את המרק חם ב -4 קערות מחוממות עם ברוסקטת השום בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מקשטים עם זילוף של פרמיגיאנו, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano