מרק שעועית בסגנון טוסקנה: ריבוליטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 420 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם שעועית קנליני, גבעול סלרי, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 85%. הציון הזה נהדר. נסו ריבוליטה (מרק ירקות, שעועית ולחם מעופש), ריבוליטן בסגנון סיינה, ו שלוש שעועית ריבוליטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את פולי הקנליני המושרים מראש בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מרק ברוקולי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים מים רק כדי לכסות את השעועית ומביאים את המים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש ונותנים לשעועית להתבשל עד שהם רכים, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
3
במחבת מטגן בגודל 12 אינץ ' מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה עד שהוא חם אך לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מוסיפים את הבצל, הכרישה, הגזר, הסלרי, השום הפרוס ועשבי התיבול. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -5 דקות.
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
5
מוסיפים את הכרוב השחור-לבן ומבשלים עד שהכרוב התרכך והטעמים התמזגו, כ -10 דקות. מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מתכון לפיצוצ'רי
6
הסר את ענפי הרוזמרין והטימין ואת עלה הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים עד שרסק העגבניות מופץ היטב בכל תערובת הירקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
8
מחממים את הגריל או הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
מוסיפים את תערובת הירקות לסיר עם שעועית ומים ומניחים להתבשל עד שהטעמים מעורבבים היטב, כ-30 דקות נוספות. כשהמרק קרוב לסיום, צלו או צלו את הלחם עד ששני הצדדים משחימים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
תוספות, אופציונלי
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
למריחה על טוסט אם רוצים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
10
חותכים את שן השום שנותרה לשניים, ומשפשפים את הלחם הקלוי בקצה החתוך של השום. מחק את השום.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
11
מגישים את המרק חם ב -4 קערות מחוממות עם ברוסקטת השום בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה