מרק שעועית נקניק וקנליני היא מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 444 קלוריות , 46 גרם חלבון ו -16 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 37% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מושלם לסתיו . אם יש לך שעועית כליה, אסקרולה, מרק עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . עם ציון ספונקולרי של 64% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: נקניקיית הודו, מרק שעועית קייל וקנליני , זופה די קאבולו נירו, קנליני, e Salsicce: מרק קייל, שעועית לבנה ונקניק , וגרטן שעועית קנליני ונקניקיות .
הוראות
1
מבשלים את הנקניק והבצל בסיר גדול על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
3
מערבבים פנימה את השעועית, המרק, המים, היין והפלפל. להביא לרתיחה.