קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות11
מגזין

מרק שעועית שחורה עם מוג'ו

מרק שעועית שחורה עם מוג'ו
זה מושלם עבור סתיו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו -20 דקות. עם כפית ציון 46%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מרק שעועית שחורה עם מוג'ו, המבורגרים קובניים של שעועית שחורה ואורז מוג'ו עם סלט + שום טוסטונים, ו עוף מוג'ו במרינדה עם תפוחי אדמה סגולים בגריל וסלסת תירס חרוך ושעועית שחורה עם טורטיה קמח בגריל.

הוראות

1
שים שעועית שחורה, צלעות חזיר, מים, רום, חצאי ראש שום, בצל, מלח, עלי דפנה, אורגנו, כמון ופלפל אדום כתוש בסיר איטי; מכסים ומבשלים על נמוך עד שהשעועית רכה והבשר נופל מעצמות הצלעות, בערך 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
צלעות חזירצלעות חזיר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
מוציאים את הצלעות מהמרק. בעזרת בלנדר טבילה כף יד, מחית חלקית את המרק עד שהוא קרמי אך עדיין בעל מרקם כלשהו משעועית שלמה. (או מחית חצי מהמרק בבלנדר ומערבבים אותו חזרה לסיר האיטי.) משוך את הבשר מעצמות הצלעות, חותך אותו לחתיכות גדולות, ומערבב אותו לתוך המרק.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
שמים את השום ושמן הזית בקערה קטנה חסינת מיקרוגל ומיקרוגל גבוה עד שהשום מזהיב, 1 עד 2 דקות. מערבבים פנימה את מיץ הליים,הכוסברה והמלח ומניחים בצד עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
מצקת את המרק לקערות מחוממות ומזלפים כל מנה עם מעט מוג ' ו. העבירו את המוג ' ו שנותר.
מרכיבים שתצטרך
2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
מצקתמצקת