זה מושלם עבור סתיו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו -20 דקות. עם כפית ציון 46%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מרק שעועית שחורה עם מוג'ו, המבורגרים קובניים של שעועית שחורה ואורז מוג'ו עם סלט + שום טוסטונים, ו עוף מוג'ו במרינדה עם תפוחי אדמה סגולים בגריל וסלסת תירס חרוך ושעועית שחורה עם טורטיה קמח בגריל.
הוראות
1
שים שעועית שחורה, צלעות חזיר, מים, רום, חצאי ראש שום, בצל, מלח, עלי דפנה, אורגנו, כמון ופלפל אדום כתוש בסיר איטי; מכסים ומבשלים על נמוך עד שהשעועית רכה והבשר נופל מעצמות הצלעות, בערך 8 שעות.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
מוציאים את הצלעות מהמרק. בעזרת בלנדר טבילה כף יד, מחית חלקית את המרק עד שהוא קרמי אך עדיין בעל מרקם כלשהו משעועית שלמה. (או מחית חצי מהמרק בבלנדר ומערבבים אותו חזרה לסיר האיטי.) משוך את הבשר מעצמות הצלעות, חותך אותו לחתיכות גדולות, ומערבב אותו לתוך המרק.
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
שמים את השום ושמן הזית בקערה קטנה חסינת מיקרוגל ומיקרוגל גבוה עד שהשום מזהיב, 1 עד 2 דקות. מערבבים פנימה את מיץ הליים,הכוסברה והמלח ומניחים בצד עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי