מרק שעועית שחורה עם פלנטיין מתוק ואבוקדו-קרם כמון
אם יש לכם כמון טחון, שעועית, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אוכמניות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכונים דומים: שעועית שחורה Plantain המבורגרים צמחוניים עם אבוקדו, מרק שעועית שחורה צ'יפוטלה עם קרם אבוקדו, ו סלט אבוקדו, שעועית שחורה ותירס עם ויניגרט ליים כמון.
הוראות
לשטוף את השעועית ולהשליך כל פסולת.
מניחים את השעועית שטף בסיר גדול לכסות עם 10 כוסות מים.
תן לו לשבת לילה או לפחות 5 hours.In מחבת רוטב בינונית, מחממת את שמן הזית מעל חום בינוני-גבוה. לאחר מכן מוסיפים את הבצל, שום, בצל ירוק, פלפל אדום ופלפל ירוק. מבשלים במשך 5 עד 7 דקות או עד בצל שקוף.מביאים את השעועית לרתיחה ואז מוסיפים את תערובת הירקות, כמון טחון, אורגנו וטאבלט בוליון. מכסים ומפחיתים את החום לנמוך ומבשלים 1 שעה.
מוסיפים כוסברה, מחית עגבניות, מלח ופלפל שחור. מכסים ומבשלים עוד 60 דקות או עד השעועית הם tender.To הפוך את הקרם: במעבד מזון, לשלב את כל החומרים ואת התהליך עד עקביות חלקה.
מניחים את plantains לקוביות על מחבת גדולה עם 1 כף שמן צמחי ומבשלים עד הזהב.מצקת את השעועית בקערה העליון עם בננות וקרם אבוקדו.