מרק תירס-Poblano עם סלסה ורדה
המתכון מרק תירס-Poblano עם סלסה ורדה מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. יש מרק זה 183 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 7 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם צ'ילי poblano, התאדה חלב, כף סלסה ורדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלסה קלויה תירס Poblano, סלסה ורדה תירס צ'יפס פאי, ו אחת-סלסה מחבת ורדה עוף עם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צ 'יילס על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף, ומטגנים 10 דקות או עד שהצ' ילי מושחר, מסתובב מדי פעם.
מניחים צ ' יילס בשקית ניילון zip-top; חותם.
בואו לעמוד 15 דקות. פיל צ ' ילי; לחתוך חצי לאורכו, להשליך את הזרעים ואת הממברנות.
חותכים לחתיכות 1/2 אינץ'; להפריש.
מחממים 1 כפית חמאה במחבת קטנה על חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים 5 דקות.
שלב תערובת בצל, חלב, קורנפלור ותירס בבלנדר או מעבד מזון, ותערובת תהליך עד חלקה.
מחממים 1 כפית חמאה בסיר גדול על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים תערובת תירס למחבת (תערובת תרתיח במרץ), ומבשלים במשך 3 דקות.
מוסיפים ציר עוף ומביאים לרתיחה. מערבבים בצ ' ילי, גבינת שמנת, מלח ופלפל; להפחית את החום, ומבשלים במשך 5 דקות או עד גבינה נמסה.