תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק תפוחי אדמה טעון. מנה אחת מכילה 276 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור סתיו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-35 דקות. אם יש לך מלח, מרק עוף, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מרק תפוחי אדמה אפוי טעון עם קליפות תפוחי אדמה פריכות, מרק תפוחי אדמה טעון, ו מרק תפוחי אדמה טעון (מתכונים דומים).
הוראות
1
שכבה פרוס תפוחי אדמה בבישול איטי 6 ליטר משומן קלות; העליון עם בצל קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
מערבבים יחד מרק עוף, מלח ופלפל; לשפוך על תפוחי אדמה ובצל. (מרק לא יכסה לחלוטין תפוחי אדמה ובצל.) לכסות ולבשל על 3 גבוה עד 5 שעות או עד תפוחי אדמה הם במכרז. תערובת עם מחית תפוחי אדמה; מערבבים חצי. מכסים ומבשלים על 20 דקות יותר גבוהות או עד שהתערובת מחוממת היטב. מצקת לתוך קערות, ומגישים עם התוספות הרצויות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק