משמש מתפורר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל משמש מתפורר. מתאים ל-9 מנות. מנה אחת מכילה 344 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכו לחנות ותביאו את תמצית ונילן, ג'ינג'ר, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו משמש מתפורר, Blackberry מתפורר, ו ריבס-ברי מתפורר (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 375 F. מעיל 8 אינץ ' צלחת אפייה מרובעת עם 1 כף של החמאה. במעבד מזון, מערבבים את הקמח, סוכרים מגורענים וחומים בהירים, אבקת אפייה ומלח. דופק לשלב.
מוסיפים את החמאה ואת הדופק הנותרים עד מתפורר.
מוסיפים את חלמון הביצה ווניל ודופק עד התערובת פשוט מגיע יחד אבל עדיין מתפורר.
מעבירים 1/2 כוס של הבצק לקערה קטנה או מכסים בניילון נצמד ומקררים. השתמש בקצות האצבעות כדי ללחוץ על הבצק הנותר באופן שווה לתוך צלחת האפייה, דוחף את הבצק עד 1/4 אינץ ' מסביב לקצה.
מערבבים את הריבה וג ' ינג ' ר בקערה קטנה.
מורחים את התערובת באופן שווה על הקרום. מפורר את הבצק המקורר הנותר מעל.
אופים עד הזהב, כ -35 דקות. מגניב על מתלה חוט במשך 20 דקות לפני חיתוך.טיפ: אם אתה לחוץ בזמן, פשוט לתקוע את המחבת במקפיא במשך 5 דקות במקום לחכות הסורגים להתקרר על הדלפק.