מתלה צלוי עשב של כבש עם רוטב קברנה סמוקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מדף צלוי עשב של כבש עם רוטב קברנה עשן. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 45 גרם חלבון 132 גרם של שומן, וסך הכל 1713 קלוריות. אם יש לכם בשר עגל עשיר, פודינג לחם roquefort, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: Rack קלוי שום עשבי תיבול של כבש, מתלה משובצת עשב של כבש עם רוטב פטריות, ו מתלה טלה מצופה בעשב עם רוטב לימון-טחינה ואורז מנטה.
הוראות
בסיר גדול, לבשל את הבייקון על חום מתון עד פריך סביב הקצוות.
מוסיפים את הבצל, הגזר, הסלרי ואת שיני השום השלמות ומבשלים עד שהתרככו, כ -10 דקות.
מוסיפים את העגבניות, הגרגרים, הקורנית, עלה המפרץ, היין והנמל ומבשלים מעל חום מתון עד מופחת בחצי, כ -15 דקות.
מסננים את הרוטב לתוך רוטב בינוני-מחבת ומבשלים מעל חום מתון עד מופחת 1 כוס, 10 דקות.
הוסף את המניה ולהפחית 1/2 כוס, על 20 דקות.
מעבירים את הרוטב לסיר קטן ומקררים במשך 4 שעות.
בינתיים, להגדיר את כבש, צד שומן למעלה, במחבת צלייה בינונית.
מערבבים את השום הטחון עם הרבס דה פרובנס והשמן ולשפשף מעל הטלה. להכניס למקרר לפחות 30 דקות או עד 3 שעות.
בנדיבות העונה כבש עם מלח ופלפל צלוי במשך 40 דקות, או עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של רשם הבשר 140 עבור בינוני נדיר.
להעביר את הטלה ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 10 דקות.
בינתיים, לרפרף את השומן מהרוטב. להביא את הרוטב לרתיחה עדינה על חום מתון.
מקציפים בחמאה, 1 כף בכל פעם, ומתבלים במלח ופלפל.
לגלף את המדפים לתוך צלעות כפולות ולהעביר צלחות.
לטפטף את הרוטב על הטלה ומגישים עם פודינג לחם Roquefort.