קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

נאנאימו בר (Nanaimo Bars)

נאנאימו בר (Nanaimo Bars)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל נאנאימו בר (Nanaimo Bars) קונספט חדש שכדי. מנה אחת מכילה 393 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם קוקוס מיובש, זנגביל טחון, אבקת פודינג, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: ברים Nanaimo, ברים Nanaimo, ו ברים Nanaimo.

הוראות

1
קו 20 ס "מ רדוד (8 אינץ') מגש אפייה מרובע עם נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2
כדי להפוך את השכבה הראשונה: בקערה גדולה, לערבב את כל החומרים יחד מלבד החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
יוצקים את החמאה המומסת מעל ולשלב היטב. באמצעות כפית, לחץ על זה לתוך הפח וצינה במקרר במשך 15 דקות כדי להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4
כדי להפוך את השכבה השנייה: קרם את החמאה עם אבקת פודינג, באופן אידיאלי עם יד חשמלית להקציף, עד רכות. ואז להוסיף את הסוכר הדובדבן קצת בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
אבקת פודינגאבקת פודינג
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
להוסיף קצת מים חמים אם זה נעשה נוקשה מדי. להחליק את תערובת השמנת על גבי בסיס ביסקוויט, ושוב למקם במקרר במשך 15 דקות כדי להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
6
כדי להפוך את השכבה השלישית: להמיס את השוקולד והחמאה בקערה חסינת חום על סיר של מים רותחים עד חלקה ומבריקה, מוודא הבסיס של הקערה לא נוגע במים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
תן לו להתקרר מעט, ואז לשפוך על שכבת פודינג וחלק עם סכין צבעים. צ ' יל במשך 15 דקות נוספות, או עד סט.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעיםסכין צבעים
8
הוצא מהמקרר 30 דקות לפני ההגשה כדי לאפשר לו לרכך מעט, ולאחר מכן לחתוך לסורגים עם סכין חדה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים