נבטי בריסל מקורמלים עם חמוציות ובייקון
נבטי בריסל מקורמלים עם חמוציות ובייקון עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 140 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו חמאה, בצל, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 76%. מתכונים דומים: נבטי בריסל מטוגנים במחבת עם בייקון וחמוציות, בייקון קלוי נבטים בריסל עם חמוציות, ו נבטי בריסל מטוגנים במחבת עם בייקון וחמוציות.
הוראות
בסיר גדול, על אש גבוהה, הביאו את המים לרתיחה. ממליחים בנדיבות את המים ומוסיפים את נבטי הבריסל. מבשלים את הנבטים עד שהגיעו לרגישות בינונית, בערך 8 עד 10 דקות.
בינתיים, בסיר גדול על אש בינונית ומטגנים את הבייקון עד פריך, תוך ערבוב מדי פעם.
מוציאים בייקון מהתבנית לצלחת מרופדת במגבת נייר. מפוררים את הבייקון ומניחים בצד.
השאירו את שומן הבייקון בתבנית והוסיפו את הבצל האדום ו -3 כפות החמאה.
קולים עד שהבצל שקוף, בערך 2 עד 3 דקות. מערבבים פנימה את חומץ היין האדום והסוכר החום ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם מעט, כ -5 דקות.
מסננים את נבטי הבריסל מהמים ומוסיפים למחבת עם הבצל. מערבבים לציפוי ומוסיפים את יתרת 1 כף החמאה. מערבבים פנימה את הבייקון והחמוציות השמורים. מתבלים במלח ופלפל שחור טרי סדוק, לפי הטעם, ומעבירים לקערת הגשה להגשה.