נזיד בקר עם ג'לי וקרם דומדמניות אדומות
תבשיל בקר עם ג'לי דומדמניות אדום וקרם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 955 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו ג'לי דומדמניות, רסק עגבניות, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -35 דקות. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: לחמניות ג'לי דומדמניות, מונטה כריסטו סנדוויץ '(חזיר מטוגן שוויצרי עם ג'לי דומדמניות אדום), ו תבשיל בקר עם עוגיות שמנת.
הוראות
בקערה גדולה, לזרוק את הבשר עם סלרי, גזר, בצל, יין, עלי דפנה, גרגרי ערער, רוזמרין וקורנית. מכסים ומקררים בין לילה, ערבוב כמה פעמים.
מסננים את הבשר והירקות במסננת להגדיר מעל קערה. בחר את גרגרי הערער וזרוק אותם; שמור את המרינדה. בתבשיל יצוק ברזל גדול אמייל, מחממים 2 כפות שמן עד מנצנץ.
מוסיפים חצי מהבשר והירקות ומבשלים על חום גבוה בינוני עד להשחמה קלה בתחתית, כ -3 דקות. מערבבים ומבשלים עד השחמה קלה בכל רחבי, על 2 דקות יותר.
מעבירים לקערה. חזור עם הנותרים 2 כפות שמן ואת הבשר והירקות.
החזירו את הבשר והירקות לתבשיל. מערבבים את הקמח ומבשלים, ערבוב, במשך כ 2 דקות.
מוסיפים את החומץ ומערבבים כדי לגרד את כל חתיכות משחימים מתחתית התבשיל.
מוסיפים את המרינדה השמורה ואת רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
מוסיפים את המניה ו 1/4 כוס בתוספת 2 כפות של ג ' לי דומדמניות, מתבלים עם מלח ופלפל ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבשר הוא מאוד רך, 2 עד 2 1/2 שעות.
מסננים את התבשיל במערך מסננת מעל קערה.
מעבירים את חתיכות הבשר למגש. לחץ על המוצקים במסננת כדי לחלץ נוזל רב ככל האפשר.
יוצקים את הנוזל בחזרה לתוך התבשיל ומחזירים את הבשר לסיר. מערבבים את השמנת ומביאים לרתיחה. מתבלים את התבשיל במלח ופלפל.
בסיר קטן, להמיס את 1/4 כוס הנותרים בתוספת 2 כפות של ג ' לי דומדמניות אדום על חום מתון, ערבוב. מצקת את התבשיל לתוך קערות רדודות גדולות.
טפטף את הג ' לי החם על התבשיל והגיש עם השפתון.