קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

נזיד בקר עם ג'לי וקרם דומדמניות אדומות

נזיד בקר עם ג'לי וקרם דומדמניות אדומות
תבשיל בקר עם ג'לי דומדמניות אדום וקרם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 955 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו ג'לי דומדמניות, רסק עגבניות, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -35 דקות. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: לחמניות ג'לי דומדמניות, מונטה כריסטו סנדוויץ '(חזיר מטוגן שוויצרי עם ג'לי דומדמניות אדום), ו תבשיל בקר עם עוגיות שמנת.

הוראות

1
בקערה גדולה, לזרוק את הבשר עם סלרי, גזר, בצל, יין, עלי דפנה, גרגרי ערער, רוזמרין וקורנית. מכסים ומקררים בין לילה, ערבוב כמה פעמים.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מסננים את הבשר והירקות במסננת להגדיר מעל קערה. בחר את גרגרי הערער וזרוק אותם; שמור את המרינדה. בתבשיל יצוק ברזל גדול אמייל, מחממים 2 כפות שמן עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים חצי מהבשר והירקות ומבשלים על חום גבוה בינוני עד להשחמה קלה בתחתית, כ -3 דקות. מערבבים ומבשלים עד השחמה קלה בכל רחבי, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
מעבירים לקערה. חזור עם הנותרים 2 כפות שמן ואת הבשר והירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
החזירו את הבשר והירקות לתבשיל. מערבבים את הקמח ומבשלים, ערבוב, במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
מוסיפים את החומץ ומערבבים כדי לגרד את כל חתיכות משחימים מתחתית התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
7
מוסיפים את המרינדה השמורה ואת רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
8
מוסיפים את המניה ו 1/4 כוס בתוספת 2 כפות של ג ' לי דומדמניות, מתבלים עם מלח ופלפל ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבשר הוא מאוד רך, 2 עד 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
דומדמניותדומדמניות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
9
מסננים את התבשיל במערך מסננת מעל קערה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מעבירים את חתיכות הבשר למגש. לחץ על המוצקים במסננת כדי לחלץ נוזל רב ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
11
יוצקים את הנוזל בחזרה לתוך התבשיל ומחזירים את הבשר לסיר. מערבבים את השמנת ומביאים לרתיחה. מתבלים את התבשיל במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
בסיר קטן, להמיס את 1/4 כוס הנותרים בתוספת 2 כפות של ג ' לי דומדמניות אדום על חום מתון, ערבוב. מצקת את התבשיל לתוך קערות רדודות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לי דומדמניות אדומותג'לי דומדמניות אדומות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת
13
טפטף את הג ' לי החם על התבשיל והגיש עם השפתון.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב