ניוקי ופלפלים ברוטב בלסמי
צריך מנה צמחונית בצד? ניוקי ופלפלים ברוטב בלסמי יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 718 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 54 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, בצל, שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. . נסו בייקון וגבינת עיזים ממולאים מיני פלפלים ברוטב בלסמי צ'ילי מתוק, ניוקי פסטו עם נקניק ופלפלים, ו ניוקי ירקות קלויים עם הפחתת בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הניוקי על פי הוראות החבילה; לנקז.
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים שום למחבת ומבשלים 2 דקות.
מערבבים את הבצלים הקצוצים ומתבלים במלח; מבשלים עד שהבצל מתחיל להתרכך, כ -5 דקות. מערבבים את הפטריות, פלפלים, עגבניות ובזיליקום; מבשלים עוד 5 דקות. מערבבים את החמאה כדי להמס.
יוצקים את חומץ בלסמי למחבת, מערבבים, להפחית את החום, ומבשלים את הרוטב במשך 15 עד 20 דקות. זרוק את הניוקי המבושל עם הרוטב.