נפוליאונים
גשו לסופר וקנו את הסוכר, החמאה, קמח העוגה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. . וזה די גרוע. נסו נפוליאונים, נפוליאון ברי, ו נפוליאונים ולנטיין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מרדדים שלושה גיליונות של בצק עלים, כל אחד באותו גודל ועובי של 1/8 אינץ'. לדקור עם מזלג, ולהניח על גיליונות אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד הזהב, כ 10 דקות.
בקערה בינונית, לשלב קורנפלור ו 1/2 כוס חלב עם אצבעות עד חלקה. מערבבים בקמח עוגה וחצי מהסוכר. מקציפים חלמונים. תניח בצד.
בסיר מעל חום בינוני, להביא חלב שנותר סוכר לרתיחה מתגלגלת. מערבבים בתערובת חלמון ביצה; להמשיך ערבוב ולהביא לרתיחה שוב.
הסר מהחום ומערבבים בחמאה ווניל.
בסיר קטן או במיקרוגל, לחמם את הריבה עד נוזל.
מניחים גיליון מאפה אחד על לוח.
מורחים עם קרם מאפה מקורר לעובי של 1/2 אינץ'.
מניחים סדין מאפה שני על השמנת.
מורחים את שאריות הקרם על זיגוג. למעלה עם גיליון מאפה הסופי בעדינות לדחוס שכבות, באמצעות תבנית אפייה ללחוץ.
כדי להפוך את הדובדבן, להכות יחד סוכר ומיץ לימון עם מספיק של חלבונים ביצה לעשות עקביות שמנת כמו זה של מרק שמנת. עבודה במהירות, צבע חלק קטן של ציפוי עם צבע מאכל אדום. כפור את החלק העליון ואת הצדדים של מאפה התאספו עם ציפוי לבן. צינור קווים מקבילים של ציפוי אדום על גבי קינוח, ואז לצייר מכוש או סכין לרוחב דרך הדובדבן כדי להפוך את העיצוב המסורתי.
בואו סט הדובדבן לפני חיתוך לסורגים.