נקניקיות איטלקיות בגריל עם ענבים קלויים וגבינת חלב כבשים
המתכון נקניקיות איטלקיות בגריל עם ענבים קלויים וגבינת חלב כבשים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 361 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. 24 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לכי לחנות וקחי חלב כבשים, חמאה, חומץ יין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ארוחת ערב: נקניקיות איטלקיות קלויות עם ענבים, נקניקיות איטלקיות עם פלפלים וענבים, ו עוגת גבינה יוגורט חלב כבשים עם תאנים בגריל ופיסטוקים (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני נמוך וחימום מראש ל 232°. להמיס את החמאה בתנור בטוח 12 אינץ מחבת נירוסטה להגדיר מעל חום בינוני נמוך.
מוסיפים את הענבים וזורקים עד שמצופים בחמאה.
מעבירים את המחבת לתנור. לבשל, ערבוב כל חמש דקות בערך, עד ענבים פרצו ויש כמות הגונה של נוזל, על 20 דקות.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה חשופה.
מוסיף את הנקניקיות ואת poach עד מדחום בשר אמצעים 60°, על 10 דקות.
הסר נקניקיות מן הנוזל ולהניח בצד.
כאשר ענבים נעשים, בזהירות להסיר את המחבת ולהגדיר אותו על צורב. כבה את התנור. לעטוף את הלחמניות בנייר אלומיניום ולהוסיף לתנור, כך שהם יכולים להתחמם מן החום שיורית. באמצעות מסננת, להסיר את הענבים ולהניח בצד בקערה, משאיר כמה שיותר מהנוזל מאחור ככל האפשר.
מוסיפים חומץ למחבת. מערבבים עם כף עץ ומבשלים על חום בינוני עד הנוזל מפחית בחצי והופך קל סירופ, על 5 דקות.
מברשת מחבת גריל עם שמן קנולה וחום על חום גבוה עד רק מתחיל לעשן.
מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים עד להשחמה משני הצדדים, אחת עד שתי דקות לכל צד. תניח בצד.
הסר את הלחמניות מהתנור, להשליך את רדיד אלומיניום, ולהגדיר כל אחד על צלחת אחרת. מעל כל לחמניה עם נקניק בגריל, כמה כפות של ענבים קלויים, טפטוף של זיגוג ענבים מופחת, ו 1/2 גרם גבינה מתפוררת.