נקניקיות, שומר וקלצונים פרובולונים
נקניקיות, שומר וקלצונים פרובולונים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 13 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 303 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מים, גבינת פרובולון חדה, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלושי אבטיח-אפרסק כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: נקניקיות, שומר וקלצונים פרובולונים, סלט שומר מגולח עם זיתים ירוקים ופרובולון, ו קלצוני חצילים ושומר.
הוראות
הסר מעטפת נקניק. מבשלים נקניק במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה עד להשחמה, תוך ערבוב להתפורר.
מוסיפים שומר, פלפל ובצל. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 9 דקות תוך ערבוב תדיר. מגניב מעט.
מחלקים את הבצק המוכן באופן שווה ל -6 מנות שוות על משטח מקומח קלות; מעצבים כל חתיכה לכדור.
מגלגלים כל כדור לעיגול בגודל 6 אינץ'.
שלב ביצה ומים עם מטרפה בקערה קטנה.
מברשת קצה של כל מעגל עם תערובת ביצים; מילואים הנותרים תערובת הביצים.
מניחים 2/3 כוס תערובת נקניקיות על מחצית מכל עיגול, משאירים גבול בגודל 1 אינץ', ומפזרים כל אחד מהם 2 כפות גבינה. מקפלים בצק על תערובת נקניקיות עד הקצוות כמעט נפגשים. להביא תחתון קצה מעל קצה עליון; מלחץ קצוות של בצק עם אצבעות כדי ליצור שפה.
מניחים את הקלצונים על תבנית עם נייר אפייה מפוזר בקמח תירס.
מברישים צמרות בתערובת ביצים שמורה.
אופים בחום של 450 למשך 12 דקות או עד להזהבה.