נקניק נפוח, תירס, ותבשיל גבינה
נקניק נפוח, תירס, ותבשיל גבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח, חזיר, גרעיני תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, בשר חזיר וגבינה תבשיל חום, ו חביתת תירס נפוח.
הוראות
מעיל צלחת סופלה 1 1/2 ליטר עם ספריי בישול; מפזרים פירורי לחם.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול.
מניחים מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים תירס ובצל ירוק; מטוגנים 5 דקות או עד למכרז.
הסר מן החום, ומערבבים בשר חזיר; להפריש.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מניחים קמח בסיר קטן. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקציף תיל עד מעורבב. מבשלים מעל חום בינוני 3 דקות או עד מעובה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים בגבינה ופלפל.
לנצח חלמונים ביצה בקערה בינונית עם מיקסר במהירות גבוהה עד עבה וחיוור (כ 5 דקות). בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם חלמונים ביצה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בתערובת תירס; להפריש.
מקציפים חלבונים ביצה (בטמפרטורת החדר) וקרם של טרטר בקערה גדולה עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות רבע מהתערובת של ביצה לבנה לתוך תערובת תירס. מקפלים בעדינות בתערובת לבן ביצה הנותרת.
יוצקים תערובת לתוך צלחת סופלה מוכן.
אופים ב 325 במשך 1 שעה או עד נפוח וזהב.