קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

נקניק, תפוחים ואטריות

נקניק, תפוחים ואטריות
נקניק, תפוחים ואטריות עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 876 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם תפוחים, אטריות ביצים רחבות, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 57%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: נקניק נ ' כרוב "אטריות" עם תפוחים מטוגנים, נקניק עם כרוב ותפוחים, ו תפוחים מזוגגים ונקניק.

הוראות

1
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים מערבבים פנימה את אטריות הביצים ומחזירים לרתיחה. מבשלים את הפסטה ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה התבשלה, אך עדיין יציבה לנגיסה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מסננים היטב במסננת שנקבעה בכיור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
מניחים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה; מבשלים את הנקניקיות עד לבישול מלא, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מערבבים יחד את הסוכר והקינמון בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
יוצקים את החמאה המומסת לתחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'; שכבו מחצית מאטריות הביצים המבושלות לתחתית המנה; מעליו מחצית מפרוסות הנקניקיות ומחצית מפרוסות התפוחים; מפזרים כמחצית מתערובת הקינמון-סוכר מעל המנה. חזור על שכבות עם אטריות שנותרו, נקניק, תפוחים וסוכר קינמון. נקודה עם חתיכות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ביצים מבושלותאטריות ביצים מבושלות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שהתפוחים רכים, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה