נשנושי שוקולד ואגוזי לוז
אף פעם אי אפשר להכין יותר מדי מתכונים למתאבנים, אז נסו עוגיות שוקולד ואגוזי לוז. המתכון הזה מספיק ל-36 מנות . מנה אחת מכילה 165 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -6 גרם שומן . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-41 יגידו שהוא קלע בול. הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -52 דקות . לכו לחנות וקנו סודה לשתייה, חמאה, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון ספוג של 0% , המנה הזו ניתנת לשיפור. מתכונים דומים: קאפקייקס בננה ושוקולד אגוזי לוז עם ציפוי מרשמלו , מוס שוקולד ואגוזי לוז ועוגת שוקולד ואגוזי לוז .
הוראות
מחממים את התנור מראש ל-375 מעלות פרנהייט.
בקערה בינונית, ערבבו קמח, סודה לשתייה ומלח. הניחו בצד.
בקערה בינונית נוספת, מניחים את ממרח שוקולד ואגוזי לוז, חמאה ושני סוגי סוכר. בעזרת מיקסר ידני, מקציפים את החומרים יחד, כ-3 דקות.
מוסיפים את הביצה והווניל ומערבבים עד להטמעה. מוסיפים את החומרים היבשים, רק עד להטמעה.
מעצבים מבצק העוגיות כדורים בגודל אגוז מלך.
מגלגלים את הכדורים בסוכריות תפוז או בסוכר תפוז, לוחצים כדי להידבק.
מניחים את העוגיות על תבנית אפייה עבה במרחק של כ-10 ס"מ זו מזו.
מוציאים את העוגיות מהתנור. מניחים במהירות נשיקת שוקולד במרכז כל עוגייה. מחזירים את העוגיות לתנור ואפים עוד 3 דקות. מצננים את העוגיות על רשת צינון.