סויה שעועית (פודינג סויה טעים)
אם יש לכם ג'לטין, חלב סויה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו פודינג שעועית סויה, שעועית סויה שקדים, ו סויה גרגרי אפונה Samosa ( גרסה אפויה כלולה ) - הודי סויה גרגירים s (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 1 1/2 כוסות חלב סויה בסיר בינוני.
מפזרים ג 'לטין מעל ולתת לשבת 5 דקות כדי לאפשר ג' לטין כדי לרכך.
חום חלב סויה על חום בינוני, ערבוב, רק עד ג ' לטין מתמוסס (לא להרתיח חלב סויה). מערבבים הנותרים 1 1/2 כוסות חלב סויה וניל. להמתיק לפי הטעם.
יוצקים לתוך קערות הגשה וצינה עד סט וקר מאוד, 3 עד 4 שעות.