לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סוכריות על מקל עוף. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.16 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל של 452 קלוריות. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, שום, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה די טוב. נסו סוכריות על מקל עוף קוקוס עם קטשופ טרופי ורוטב צ'ילה אנהיים, עוף מתובל, ו עוף מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 450 מעלות או תנור הסעה ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
עמדו תוף על קצהו הרחב, והחזיקו את העצם הצרה בחלקה העליון, השתמשו בסכין קילוף כדי לדחוף ולגרד את העור והבשר כלפי מטה כדי לחשוף את העצם ולהכין "סוכרייה על מקל" שמנמנה של עוף בתחתית. חזור על הפעולה עם שאר התופים. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
תופים עוף
מים כדי לאפשר
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
3
דופק את הלחם במעבד מזון להכנת פירורי לחם גסים, (בערך 12 פעמים).
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם גס
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
4
מוסיפים את השום, פטרוזיליה, בצל ירוק, 1 כפית מלח, פלפל, לפי הטעם, וממשיכים הדופק עד קצוץ דק אבל לא להדביק.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מעבירים את התערובת לקערה רדודה וזורקים עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מברישים כל תוף במעט חרדל דבש. לאחר מכן לחץ וגלגל כל אחד בפירורי הלחם לציפוי. מסדרים את התופים (בעמידה אם אפשר) על מתלה שהונח מעל נייר אפייה. צולים עד שהעוף מבושל ופירורי הלחם חומים זהובים ופריכים, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דבש
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
תופים עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
מגישים תופים חמים או בטמפרטורת החדר עם רוטב חם, אם רוצים.