לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סוכריות על מקל עוף. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.16 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל של 452 קלוריות. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, שום, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה די טוב. נסו סוכריות על מקל עוף קוקוס עם קטשופ טרופי ורוטב צ'ילה אנהיים, עוף מתובל, ו עוף מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 450 מעלות או תנור הסעה ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
עמדו תוף על קצהו הרחב, והחזיקו את העצם הצרה בחלקה העליון, השתמשו בסכין קילוף כדי לדחוף ולגרד את העור והבשר כלפי מטה כדי לחשוף את העצם ולהכין "סוכרייה על מקל" שמנמנה של עוף בתחתית. חזור על הפעולה עם שאר התופים. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל ומניחים בצד.
מברישים כל תוף במעט חרדל דבש. לאחר מכן לחץ וגלגל כל אחד בפירורי הלחם לציפוי. מסדרים את התופים (בעמידה אם אפשר) על מתלה שהונח מעל נייר אפייה. צולים עד שהעוף מבושל ופירורי הלחם חומים זהובים ופריכים, 20 עד 25 דקות.