סוכר חום ופודינג אורז קינמון
. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: פודינג אורז ריזוטו עם סוכר חום ווניל, קינמון-סוכר אורז פודינג עם צימוקים בורבון ספוג, ו עוגת קפה מצופה סוכר וקינמון חומה עם זיגוג גבינת שמנת וניל.
הוראות
מביאים מים לרתיחה בסיר. מערבבים אורז, חמאה ומלח במים עד שהחמאה נמסה. כיסוי סיר ולהסיר מחום. מניחים בצד עד המים נספגים, על 5 דקות.
מערבבים חלב, סוכר חום, קורנפלור, ותמצית וניל לתוך האורז; מביאים לרתוח על חום בינוני תוך ערבוב; לבשל עד האורז יש את העקביות של שיבולת שועל רופף, על 5 דקות. מצקת פודינג לקערות ואבק עם קינמון.