סוכר חום לגזור עוגיות וזיגוג
עוגיות וסוכר חום לגזור וקינוח עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 96 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 90 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חלב, חלב, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -31 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ציפוי סוכר חום רך, ציפוי סוכר חום רך, ו ציפוי סוכר חום רך {Pat ' s s} (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד 1 כוס חמאה וסוכר חום עד חלקה וקרם. מערבבים 1 כפית וניל. בקערה נפרדת, לשלב את הקמח, מלח, וסודה לאפייה; מערבבים לתוך תערובת מוקרם.
מערבבים בחלב, ערבוב עד הבצק הרך נוצר. כיסוי, וצינה במשך 1 שעה.
מחממים תנור ל 365 מעלות F (185 מעלות C). על משטח מקומח, מגלגלים את הבצק לעובי 1/4 אינץ'.
חותכים לצורות הרצויות באמצעות חותכי עוגיות.
מקום עוגיות 2 סנטימטרים זה מזה על סדינים עוגיות ungreased.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 6 דקות. מגניב על מדפים תיל.
בינתיים, בקערה גדולה, מערבבים יחד 1 כוס חמאה ו 1 כפית וניל עד שהוא הופך חלק וקרם. בהדרגה מערבבים בסוכר, כוס אחת בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת. מקציפים במעט חלב, וממשיכים לערבב עד אור ורך. שמור ציפוי מכוסה עד מוכן לקשט.
מורחים ציפוי על גבי עוגיות.