קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות2
מגזין

סול מונייר

סול מונייר
סול Meunière דורש בערך 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 339 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גרידת לימון, גרידת לימון, יין כגון סוביניון בלאן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: סול מונייר, סול מונייר, ו סול מונייר.

הוראות

1
תייבש את הדג עם מגבות נייר. בנדיבות מלח ופלפל שני הצדדים של הפילה ולאחר מכן קל אבק כל המשטחים של הדגים עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
מוסיפים 2 כפות חמאה למחבת ומחממים על אש בינונית עד שהמחבת חמה והחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיף את הבלעדית ומטגנים בצד אחד עד מבושל כחצי דרך (החלק המבושל יופיע אטום אם אתה מסתכל על הצד של הפילה). בזהירות להעיף באמצעות 2 מריות ומטגנים עד מבושל through.To הפוך את רוטב Meunire, להעביר את הדג לצלחת, ולאחר מכן להוסיף את הצליצלים לחמאה. מטגנים עד שאלוט מכרז ומתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
סולסול
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
מוסיפים את היין הלבן ומרתיחים עד שרוב הנוזל נעלם. סיים את הרוטב על ידי לטאטא במיץ לימון גרידה יחד עם כף האחרונה של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
יוצקים את רוטב Meunire על הדגים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מקשטים עם פטרוזיליה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר