קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

סופגניות בטטה

סופגניות בטטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל סופגניות בטטה. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 182 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם סוכר מגורען, שמרים מיידיים, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סופגניות בטטה מתובלות, בטטה-חמוציות סופגניות, ו עוגת תפוחי אדמה מתוקים סופגניות מאפה.

הוראות

1
לדקור את בטטה בכל רחבי עם מזלג ולבשל אותו במיקרוגל בעוצמה גבוהה במשך 10 דקות, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
2
בואו מגניב, ולאחר מכן לקלף פירה בטטה; אתה צריך בערך 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
3
במחבת קטנה, לבשל את החמאה על חום מתון עד אגוזים קל השחמה, על 4 דקות. לגרד את החמאה השחומה מוצקים לתוך קערה קטנה ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
4
באותו מחבת, לחמם את החלב עד רק חם, על 10
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים את החלב החם לתוך הקערה של מיקסר חשמלי עומד מצויד וו הבצק.
מרכיבים שתצטרך
6
הוסף את השמרים ולתת לעמוד במשך 5 דקות. מערבבים בעדינות את הסוכר מגורען, סוכר חום בהיר, מלח, זרעי וניל, אגוז מוסקט ורום.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את מחית הבטטה, חמאה מצוחצחת ומוצקים, חלמוני ביצה וחלמון ביצה ומכים עד לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את 3 1/4 כוסות קמח הלחם ומכים במהירות בינונית עד שהבצק מתרטב באופן שווה, כ-2 דקות. הגבירו את המהירות לגובה בינוני והכו עד לקבלת הבצק הרך, כ-5 דקות. לאסוף את הבצק לכדור ולהעביר לקערה בחמאה. לכסות ולתת לעלות במקום ללא טיוטה במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
9
Punch למטה את הבצק ולתת לעמוד במשך 5 דקות. על משטח מקומח קל, לגלגל את הבצק 1/2 אינץ ' עבה. באמצעות חותך עגול 2 3/4 אינץ', להחתים סיבובים רבים ככל האפשר. באמצעות חותך עגול קטן יותר (1 אינץ'), להחתים את המרכזים.
מרכיבים שתצטרך
10
מעבירים את הסופגניות והחורים ל -2 גיליונות אפייה מנייר קלף. מכסים באופן רופף עם ניילון לעטוף ולתת סופגניות וחורים לעלות במקום חם במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
11
מחממים את התנור ל 400 וממקמים מדפים בשלישים העליונים והתחתונים.
12
אופים את החורים במשך 10 דקות ואת הסופגניות במשך כ 20 דקות, עד עלה וזהב.
13
בקערה קטנה, לשלב את הסוכר וקינמון. שים חצי הסופגניות חמות בקערה גדולה טפטוף עם כמה חמאה מומסת; לזרוק ולהפוך מעיל.
מרכיבים שתצטרך
14
מפזרים קצת סוכר קינמון ולזרוק ולהפוך עד מצופה שווה. חזור עם שאר הסופגניות, חמאה וסוכר קינמון.
מרכיבים שתצטרך
15
תעביר את הסופגניות למגש, תגיש.