קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

סופגניות עם מילוי קצפת דולסה דה לצ'ה וזילוף שוקולד

סופגניות עם מילוי קצפת דולסה דה לצ'ה וזילוף שוקולד
Sufganiyot עם מילוי קצפת Dulce de Leche טפטוף שוקולד עשוי להיות רק hor d ' oeuvre אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 178 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לכם שמרים פעילים קבועים, חלב חם, קיצור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו Dulce de Leche Sufganiyot של טולואש, צ'ורוס דולצ' ה לצ'ורו עם קצפת, ו מילקשייקים עם חלב קוקוס עם קצפת (מתכונים דומים).

הוראות

1
תכין סופגנייה. בקערה גדולה, מערבבים מים חמים, שמרים וקמצוץ של סוכר מגורען עד שמרים מתמוסס; בואו לעמוד כמה דקות עד בועות שמרים. (אם השמרים לא בועה, לזרוק את התערובת ולהתחיל מחדש.) מערבבים בסוכר מגורען שנותר, 2 1/2 כוסות קמח, מלח, קינמון, חלב חם, שמן וביצים עד מעורב היטב. מערבבים בהדרגה יותר קמח עד הבצק הוא מוצק וחלק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
קל משמנים קערה גדולה עם שמן או תרסיס בישול; מניחים בצק בקערה, הופך לשמן את כל הצדדים. מכסים את הקערה בחופשיות בניילון נצמד ומניחים לעלייה במקום חם כ-1 שעה או עד שהבצק הוכפל.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בעדינות אגרוף למטה בצק; לחלק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
4
לרדד כל חצי עד עובי 1/4 אינץ'. באמצעות 2 1/2 אינץ ' חותך עוגיות עגולות או שתיית זכוכית, לגזור 30 עיגולים, לחיצה יחד ולאסוף שאריות בצק לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
5
מניחים מעגלים על גיליון עוגיות משומן לנוח, מכסה מעגלים עם מגבת מטבח בעוד שמן לטיגון מתחמם, 15 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
בתנור ההולנדי, חום 3 עד 4 אינץ ' שמן 375°f. פריי sufganiyot, 4 או 5 בכל פעם, בשמן חם על 2 עד 3 דקות בכל צד או עד השחמה מבושל דרך למרכז.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
7
מסננים על צלחת מכוסה מגבות נייר. מגניב לפחות 10 דקות לפני מילוי.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
8
בינתיים, תכיני את הקצפת של דולצ ' ה. בקערה גדולה מקוררת, לנצח שמנת מתוקה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד שמתחילים להתעבות. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר, ולאחר מכן וניל, להכות עד עבה. הכה ב dulce de leche, 1 כף בכל פעם, עד משולב לחלוטין, ואז עד פסגות נוקשות טופס. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
Dulce De LecheDulce De Leche
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
על גיליון נייר שעווה, לארגן sufganiyot מקורר בשכבה אחת. באמצעות קצה של כף עץ, לתקוע חור דרך הצד של כל אחד עד בתוך 1/2 אינץ ' של קצה הנגדי (להיזהר לא לפרוץ לחלוטין). בתיק לקשט מצויד קצה עגול (1/4-עד 3/4 אינץ ' רחב), למקם תערובת קצפת; צינור 1 עד 2 כפות לתוך כל sufganiyot.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
10
בשקית ניילון לאחסון מזון קטנה, הניחו שבבי שוקולד וקיצור; אטמו מחדש את השקית. מיקרוגל על גבוה, עוצר לסחוט שקית כל 30 שניות, עד שבבים נמסים וחלקים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
11
חותכים פתח קטן מאוד בפינה התחתונה של התיק; תערובת שוקולד מומסת צינור מעל sufganiyot.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
12
בואו לעמוד עד סט, כ -15 דקות.
13
מגישים באופן מיידי.