קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

סופלה אגס Taillevent עם ופלים אגס

סופלה אגס Taillevent עם ופלים אגס
מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 369 קלוריות. אם יש לך חלבונים ביצה, חמאה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו סופלה אגס, סופלה אגס עם רוטב שוקולד, ו קברלס גבינה סופלה עם סלט אגס אנדיב ואסיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 250 מעלות F. קו תבנית אפייה עם מחצלת סיליקון.לשטוף אגס ולהשתמש מנדולינה לחתוך לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מניחים סוכר על צלחת שטוחה וטובלים את שני הצדדים של פרוסות אגס לתוך סוכר למעיל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
מניחים פרוסות על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
4
מניחים עוד מחצלת סיליקון על גבי, sandwiching פרוסות האגס. זה ימנע מהם להתכרבל בתנור.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
1
שלב 1 1/3 כוסות סוכר עם 3 כוסות מים בסיר, וחום על תנור עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2
הסר מהתנור.פיל, ליבה ורבע מהאגסים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
3
מניחים בסיר עם סירופ סוכר, הוספת מים נוספים במידת הצורך כדי לכסות את האגסים.מבשלים בעדינות על חום בינוני במשך 12 עד 15 דקות, עד אגסים במכרז.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
מסננים את האגסים וזורקים את הסירופ.קוביות 8 של אגס רבעים ושמורה. מחית את האגסים הנותרים במעבד מזון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מניחים מחית בסיר ומבשלים על אש בינונית עד שזה צמצם ל 2 כוסות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
הסר מהחום.ממיסים 2/3 כוס סוכר שנותר במים 1/3 כוס בסיר נקי ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד הסירופ הופך קרמל הזהב.ודא מחית עדיין חם או שזה יהיה להגדיר את הקרמל מהר מדי.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
7
יוצקים את הקרמל החם לתוך מחית ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
8
מוסיפים את eau-de-vie ומערבבים לשלב.מחממים את התנור ל 475 מעלות F. גריז (8) -8 גרם רמקינס עם החמאה על הקרקעית והצדדים. אבק עם הנותרים 1/4 כוס סוכר. לחלק את האגסים חתוכים בין ramekins.מקציפים חלבונים במערבל דוכן עד שהם מגיעים לפסגות מוצקות. מקפלים חלבונים לתוך מחית אגסים. מחלקים את התערובת בין ramekins.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
9
אופים במשך 8 עד 10 דקות, עד הסופלה הם נפוחים וחומים בהירים.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
10
מגישים באופן מיידי.