קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

סופלה אגס Taillevent עם ופלים אגס

סופלה אגס Taillevent עם ופלים אגס
מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 369 קלוריות. אם יש לך חלבונים ביצה, חמאה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו סופלה אגס, סופלה אגס עם רוטב שוקולד, ו קברלס גבינה סופלה עם סלט אגס אנדיב ואסיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 250 מעלות F. קו תבנית אפייה עם מחצלת סיליקון.לשטוף אגס ולהשתמש מנדולינה לחתוך לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים סוכר על צלחת שטוחה וטובלים את שני הצדדים של פרוסות אגס לתוך סוכר למעיל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
מניחים פרוסות על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מניחים עוד מחצלת סיליקון על גבי, sandwiching פרוסות האגס. זה ימנע מהם להתכרבל בתנור.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
שלב 1 1/3 כוסות סוכר עם 3 כוסות מים בסיר, וחום על תנור עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2
הסר מהתנור.פיל, ליבה ורבע מהאגסים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
3
מניחים בסיר עם סירופ סוכר, הוספת מים נוספים במידת הצורך כדי לכסות את האגסים.מבשלים בעדינות על חום בינוני במשך 12 עד 15 דקות, עד אגסים במכרז.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
4
מסננים את האגסים וזורקים את הסירופ.קוביות 8 של אגס רבעים ושמורה. מחית את האגסים הנותרים במעבד מזון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מניחים מחית בסיר ומבשלים על אש בינונית עד שזה צמצם ל 2 כוסות.
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
6
הסר מהחום.ממיסים 2/3 כוס סוכר שנותר במים 1/3 כוס בסיר נקי ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד הסירופ הופך קרמל הזהב.ודא מחית עדיין חם או שזה יהיה להגדיר את הקרמל מהר מדי.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
7
יוצקים את הקרמל החם לתוך מחית ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
8
מוסיפים את eau-de-vie ומערבבים לשלב.מחממים את התנור ל 475 מעלות F. גריז (8) -8 גרם רמקינס עם החמאה על הקרקעית והצדדים. אבק עם הנותרים 1/4 כוס סוכר. לחלק את האגסים חתוכים בין ramekins.מקציפים חלבונים במערבל דוכן עד שהם מגיעים לפסגות מוצקות. מקפלים חלבונים לתוך מחית אגסים. מחלקים את התערובת בין ramekins.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
אופים במשך 8 עד 10 דקות, עד הסופלה הם נפוחים וחומים בהירים.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
מגישים באופן מיידי.