סופלה דלורית
אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, קמח, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו סופלה דלעת סקווש", סופלה פודינג דלעת ודלעת, ו דלעת סקווש & סופלה גזר (מתכונים דומים).
הוראות
להמס חמאה בסיר כבד על אש נמוכה; להוסיף קמח, לטאטא עד חלקה. לבשל, להקציף כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה להוסיף חצי וחצי; לבשל מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, עד מעובה מבעבע.
להקציף חלמונים עד עבה וחיוור. בהדרגה מערבבים על תערובת חמה רבע לתוך חלמונים; מערבבים לתוך תערובת חמה הנותרים. מערבבים בסקווש, מלח ואגוז מוסקט.
מקפלים חלבוני ביצה במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס; מקפלים רבע של חלבונים ביצה לתוך תערובת סקווש. מקפלים בחלבונים הנותרים; יוצקים לתוך צלחת סופלה 2 ליטר בחמאה קלות.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד נפוח וחום.