סופלה רוקפור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סופלה Roquefort. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 288 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו גבינת רוקפור, עירית, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו סופלה תרד ורוקפור, אטריות רוקפור, ו צ'יזבורגר רוקפור (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה ארבעה ramekins 1 כוס ומעייל כל אחד עם 1 כף של פרמזן מגורר.
בסיר בינוני, להמיס את 2 כפות חמאה.
מוסיפים את הקמח ומבשלים על חום מתון במשך 1 דקה, מטאטא כל הזמן.
מוסיפים את החלב, מלח קאיין ומבשלים, לטאטא, עד עבה מאוד מבעבע, על 2 דקות. לגרד את התערובת לתוך קערה גדולה לטאטא בroquefort ואת הנותרים 1/4 כוס פרמזן מגורר.
מקציפים בחלמונים ובעירית.
בקערה אחרת, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החלבונים עד פסגות המשרד טופס. מקפלים את הלבנים מוכים לתוך תערובת הגבינה עד לא פסים להישאר.
יוצקים את התערובת לתוך ramekins, למלא אותם שלושה רבעים של הדרך; להגדיר את ramekins על תבנית אפייה.
אופים את הסופלים במשך כ 20 דקות, עד נפוח וזהב.
מניחים את הסופלים על צלחות ומגישים מיד.