הליבוט קלוי עם רוטב זית ירוק נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם עלה דפנה, חמאה, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. נסו הליבוט בגריל עם עגבניות, זית ירוק ורוטב סלרי, הליבוט קלוי עם רוטב רומסקו ועוגת זית, ו עוגת הליבוט סרטן Roulade עם רוטב שמנת לימון, שעועית ירוקה ותפוחי אדמה קלויים כמהין (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בצלחת גדולה, רדודה, מערבבים 2 כפות של מיץ לימון עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
3
מוסיפים את פילה הליבוט ופונים למעיל. להכניס למקרר במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוט
4
במחבת בינונית, לשלב את מלאי הדגים, יין, שאלוט, גרגרי פלפל לבנים, עלה דפנה ואת 2 כפות הנותרים של מיץ לימון. מרתיחים מעל חום גבוה עד מופחת 1/2 כוס, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבן
מלאי דגים
1 תות, קלוף
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
שאלוט, מגורר או טחון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את השמנת, מביאים לרתיחה ומבשלים על חום נמוך בינוני עד מופחת 2/3 כוס, על 10 דקות. מסננים את הרוטב לסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מתבלים את פילה ההליבוט במלח ופלפל לבן ומעבירים אותם לתבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוט
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
אופים בשליש העליון של התנור עד שזה עתה בישל, כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מוסיפים את הזיתים לרוטב השמנת ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנת
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
9
יוצקים כל מיצי דגים שהצטברו.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
10
הסר את הרוטב מהחום וקצף בחמאה עד incorporated. מערבבים את הפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל לבן. הגדר את פילה הליבוט על צלחות מחוממות, כפית את הרוטב על גבי ומגישים.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.