קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות74
מגזין

סלמון מזוגג עם חשיש כרוב ניצנים

סלמון מזוגג עם חשיש כרוב ניצנים
המתכון מזוגג סלמון עם כרוב ניצנים חשיש יכול להתבצע בערך בעוד 45 דקות.. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 462 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. מתכון זה של מזון ויין דורש סיידר תפוחים, סטייקים סלמון, בצל, מלח ופלפל. כדי להשתמש ב סיידר תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סופגנייה סיידר תפוחים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מייפל-חרדל-פלפל מעורב סלמון מזוגג עם כרוב ניצנים כרוב, כרוב ניצנים & חשיש תפוחי אדמה, ו כרוב ניצנים & חשיש תפוחי אדמה לשניים.

הוראות

1
בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים, לבשל את תפוחי האדמה עד רק מכרז, על 15 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את תפוחי האדמה לצלחת ולתת מגניב מעט. להפריד את כרוב הניצנים לעלים.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את העלים למים רותחים ומבשלים עד שהם הופכים ירוק בהיר, על 2 דקות; לנקז. לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך אותם לקוביות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
במחבת גדולה, לבשל את הבייקון על חום מתון, הופך פעם אחת, עד פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מסננים את הבייקון וקוצצים אותו בגסות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
5
יוצקים את כל אבל 2 כפות של שומן בייקון מן המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים על חום מתון עד השחמה על הקרקעית, על 4 דקות. מערבבים את תפוחי האדמה ומבשלים עד השחמה בכל רחבי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
7
מוסיפים את הבצל למחבת ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד מתרכך ומתחיל חום, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את עלי כרוב הניצנים ואת בייקון ומבשלים, ערבוב, עד מחומם דרך, על 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
9
בינתיים, בסיר בינוני, להרתיח את סיידר תפוחים עם applejack וחמאה עד זיגוג סיידר מצטמצם 2/3 כוס, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
אפלג ' קאפלג ' ק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מחממים את המטגן. מתבלים את סטייקי הסלמון במלח ופלפל ומברישים אותם משני הצדדים עם זיגוג סיידר. מסדרים את הסטייקים במחבת מטאטאת או על מתלה להגדיר בתבנית אפייה מעוטרת. לצלות את הסלמון במשך כ 8 דקות, צחצוח מדי פעם עם זיגוג, או עד פריך ופשוט מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
11
לחמם את החשיש כרוב ניצנים.
מרכיבים שתצטרך
סלסה קנויה בחנות, להגשהסלסה קנויה בחנות, להגשה
12
מברשת את סטייקים סלמון עם כל זיגוג סיידר שנותר, ולאחר מכן להעביר צלחות לשרת עם חשיש.
מרכיבים שתצטרך
סטייק סלמוןסטייק סלמון
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
סלסה קנויה בחנות, להגשהסלסה קנויה בחנות, להגשה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת 7cellars Elway עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת 7cellars Elway
שרדונה שמורת 7cellars Elway
שרדונה שמורת אלווי 2018 הוא מאוזן היטב, מציג פירות טרופיים פריכים, תפוחים ואגסים טעמים עם אלמנטים פרחוניים קלים. רמזים של וניל משלימים גימור אלון חלק, מתמשך.זוג זה יין פריך עם מנות קלות כגון פירות פרוסים & גבינות, סלט פסטה לימון, עוף קלוי עם עשבי תיבול, או פודינג וניל.