קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

סופלה תפוזים אפוי

סופלה תפוזים אפוי
סופלה תפוזים אפוי הוא מתכון צמחוני לקטו-אובו עם 8 מנות. מנה אחת מכילה 81 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -3 גרם שומן . תמורת 31 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. זהו מתכון זול לחובבי אוכל ים תיכוני. למתכון הזה מטעם הבית יש מעריץ אחד. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כשעה ו-15 דקות . לא הרבה אנשים ממש אהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, מלח, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון כף משתפר של 0% . מתכונים דומים: סופלה תירס אפוי , סופלה שוקולד וסופלה ריבת ויסקי סביליה .

הוראות

1
הפרידו את הביצים; הניחו בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. צפו תבנית סופלה בנפח 1.5 ליטר בכפית חמאה ופיזרו קלות 2 כפות סוכר; הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
בשר צהריים פרוס (סלמי, חזיר ו/או הודו)בשר צהריים פרוס (סלמי, חזיר ו/או הודו)
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
2
בסיר קטן על אש בינונית, ממיסים את החמאה הנותרת. מוסיפים קמח, 1/4 כוס סוכר ומלח עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה את החלב ומקציפים. מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב מתמיד. מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
בשר צהריים פרוס (סלמי, חזיר ו/או הודו)בשר צהריים פרוס (סלמי, חזיר ו/או הודו)
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
3
מעבירים לקערה גדולה; מערבבים פנימה את קליפת התפוז, תמצית התערובת ואת החמאה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
בשר צהריים פרוס (סלמי, חזיר ו/או הודו)בשר צהריים פרוס (סלמי, חזיר ו/או הודו)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
4
ערבבו כמות קטנה של תערובת חמה עם חלמוני הביצים; החזירו את הכל לקערה תוך כדי ערבוב מתמיד. הניחו להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
חצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודהחצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודה
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
5
בקערה קטנה עם מטרפות נקיות, הקציפו את חלבוני הביצה ואת קרם הטרטר במהירות בינונית עד שנוצרים פסגות רכות. הוסיפו בהדרגה את יתרת הסוכר, כף אחת בכל פעם, במהירות גבוהה עד שנוצרים פסגות יציבות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
6
בעזרת מרית, ערבבו כוס אחת של חלבונים לתוך הבלילה התפוזית עד שלא יישארו פסים לבנים. קפלו פנימה את שאר חלבוני הביצה עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מעבירים לתבנית מוכנה.
8
אופים ב-400 מעלות צלזיוס במשך 25-30 דקות או עד שהחלק העליון תפוח והמרכז נראה מתייצב.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
9
מגישים מיד.