סופריטו עוף
עוף סופריטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 663 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מיץ לימון, פלפל, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז גרגר קצר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סופריטו עוף, עוף סופריטו, ו סופריטו עוף (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה אטומה, מחממים את שמן הירקות. מתבלים את העוף במלח ופלפל ואבק קל עם אבקת צ ' ילי.
מוסיפים את העוף למחבת ומבשלים מעל חום מתון עד להשחמה טובה, כ 4 דקות לכל צד.
מוסיפים את הבצל, השום, jalapeo ואת ענפי הקורנית למחבת ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מתרכך, על 8 דקות.
מוסיפים את פלפל, זרעי אניס, קאיין ואת 1/2 כפית אבקת צ ' ילי ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות הקצוצות, מעלים את החום גבוה ומבשלים עד מבעבע.
מוסיפים את ציר העוף ומביאים לרתיחה. מערבבים את האורז ו 1/2 כפית מלח ולהביא לרתיחה. מסדרים את חתיכות העוף על האורז, צד העור למעלה.
אופים בשליש העליון של התנור במשך כ 25 דקות, עד שהעוף מבושל רק דרך והאורז רך וספג את המניה.
מחממים את המטגן. לטגן את sofrito 6 אינץ ' מהחום במשך כ 2 דקות, עד עור העוף הוא פריך.
מעבירים את העוף לצלחת. זרוק את זרזי הקורנית, מערבבים את מיץ הלימון לתוך האורז ומפזרים את השקדים על גבי. כפית את האורז על צלחות, להוסיף את העוף ומגישים.