קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

סטייק חצאית עם אגוזי לוז פיקדה ו אסקרול נבול

סטייק חצאית עם אגוזי לוז פיקדה ו אסקרול נבול
סטייק חצאית עם אגוזי לוז Picadan ו Escarole נבול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 968 קלוריות, 41 גרם של חלבון ו87 גרם של שומן. אם יש לכם שן שום, סטייק חצאית, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט אסקרול נבול, אסקרול נבול עם תפוחים, ו פטוצ'יני עם אסקרול נבול ופטריות.

הוראות

1
מניחים את הסטייקים בצד על צלחת מכוסה כדי להביא אותם לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2
עבור פיקדה, מחממים את התנור ל 177° (180°C). לקרוע את הלחם בערך לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מחממים את שמן הזית במחבת רדודה על חום בינוני. כאשר חם, מוסיפים את הלחם ואת המחבת לטגן עד זהב שווה פריך. (היזהר כי שמן הזית לא הופך חם מדי ולהתחיל לעשן.)
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר ולנקז את עודף שמן. פאונד את הלחם, בקבוצות במידת הצורך, באמצעות מרגמה ועלי, עד שיש לך פירורי לחם גס.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם גספירורי לחם גס
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
5
מניחים את האגוזים על תבנית אפייה וצולים באמצע התנור במשך 10 דקות עד זהב שווה. להטות את האגוזים החמים לתוך מטלית יבשה נקייה ולשפשף כדי להסיר את העורות. טחון את האגוזים ומניח בקערה עם פירורי הלחם, גרידת תפוזים, ומיץ. טחון את השום ואורגנו יחד ולהוסיף לקערה עם קמצוץ של מלח. מערבבים לשלב, ולאחר מכן להפריש. הפעל את התנור להגדרה הנמוכה ביותר שלו.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
גרידה כתומהגרידה כתומה
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
בשר טחוןבשר טחון
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
להשליך את העלים החיצוניים מן escarole, ואז לקרוע את החסה לחתיכות גדולות. לשטוף היטב, אבל לא טורחים ללטף יבש. מתבלים את הסטייקים בנדיבות בכל מקום.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
7
מניחים מחבת כבדה על חום גבוה ומברישים את הסטייקים עם מעט שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
להניח את הסטייקים במחבת כאשר הוא חם ומבשל מבלי לזוז במשך 3 דקות. הפעל ומבשל בצד השני במשך 3 דקות (ייתכן שיהיה עליך דקה או שתיים יותר אם הסטייקים נחתכו מחלק עבה יותר של הירך). אתה צריך קרום חום נחמד, בעוד הבשר בפנים צריך להיות נדיר.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הסר לצלחת ולנוח בתנור החם במשך 6 עד 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
בינתיים, לבשל את escarole.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
11
מניחים מחבת רחבה על אש בינונית-נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מוסיפים את החמאה ונותנים לה להתמוסס, ואז מוסיפים את העלים הקרועים והתיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
13
שים את המכסה על עד המים נצמדים העלים מתחיל קיטור, ואז לחשוף ומערבבים כל כמה שניות כך העלים לנבול אחיד. זה ייקח 2 עד 3 דקות. עכשיו אתה צריך להיות יפה מבריק, ירוק חיוור ירק. בדוק את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
14
מניחים סטייק על כל צלחת הגשה חמה ולסדר את escarole לצד. כף מעל פיקדה ולהגיש בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
15
טעם
16
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
17
הוסף הערות ההערות שלי
18
ערוך את ההערות שלי
19
בוצע

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יין מרלו כביש מירנדה למברט מחוז. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
הרוח החזקה ביותר שלנו מלאה בטעם פירותי וצבע חזק אך חלקה במרקם ובמשלוח. עם תמצית ברי בשלה ניחוח מתעכב כל עוד לסיים את חומר הנפץ. מרלו קטיפתי יבש זה ניחן בדיוק במאזן הנכון של כוח ועדינות שהופכים אותו לוויה מצוינת סטייק ופסטות עם רוטב אדום גוף מלא ושוקולד מריר.