סטייק עוף מטוגן
המתכון עוף מטוגן סטייק יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בסביבה 1 שעה ו 15 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 585 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 45 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך מונוסודיום גלוטמט, אבקת שום, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. מתכונים דומים: סטייק עוף מטוגן, סטייק עוף מטוגן, ו סטייק עוף מטוגן.
הוראות
שלב 1 1/2 כוסות קמח 1/4 כפית פלפל בקערה קטנה.
מפזרים 1 צד של הבשר עם תיבול הבית ואת הצד השני עם מלח תיבול, ולאחר מכן לדלות את הבשר בתערובת הקמח.
חום 1/2 כוס שמן במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 2 או 4 סטייקים לשמן החם, ומטגנים עד להשחמה, על 5-6 דקות לכל צד.
הסר כל סטייק לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז. חזור עם סטייקים הנותרים, להוסיף עד 1/4 כוס שמן יותר, לפי הצורך.
הפוך את הרוטב על ידי הוספת 2 כפות הנותרים קמח כדי טפטוף מחבת, גירוד התחתון עם כף עץ. מערבבים את הנותרים 1/4 כפית פלפל, ואת המלח. להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הקמח הוא חום בינוני ואת התערובת היא מבעבעת. לאט להוסיף את המים ואת מונוסודיום גלוטמט, אם באמצעות, ערבוב כל הזמן. להחזיר את הסטייקים למחבת ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מקטינים את החום לנמוך, ומניחים את הבצלים על הסטייקים. מכסה את המחבת, ולתת להתבשל במשך 30 דקות.
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו פלורה ספרינגס עמק נאפה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו]()
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.