קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

סטייק צלע בצל פטריות

סטייק צלע בצל פטריות
סטייק אגף בצל פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 52 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 495 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 4 . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 3 שעות ו -15 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב ברביקיו, סטייק האגף, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ביין האדום היבש תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פינו נואר בראוניז כמו קינוח. עם כפית ציון 71%, המנה הזו מוצקה. נסו סטייק צלע משופשף בצל, סטייק פלנק עם רוטב פטריות, ו סטייק פלנק ברוטב יין פטריות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מיקרוגל לימון וליים בקערה קטנה לשחרור שמנים אתרים והניחו בצד עד שהם קרירים מספיק לטיפול.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים רוטב סויה וחומץ לבלנדר, מחליפים את המכסה ומפעילים את הבלנדר. דרך פתח ההזנה מוסיפים, 1 בכל פעם, את השום, שיני האדמה, הרוזמרין, הטימין והפלפל השחור. חצוי לימון וליים והשאיר את הבלנדר פועל, סחט מיץ מכל אחד דרך פתח ההזנה.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן קרקעציפורן קרקע
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מניחים סטייק צלע בכלי לא מגיב, מוסיפים מרינדה ומצפים סטייק.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4
יוצקים רוטב ברביקיו ומורחים לציפוי. מכסים ומקררים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
5
מחממים גריל וצורבים כל צד של הסטייק. מבשלים לרמת העשייה הרצויה ומעבירים לקרש חיתוך כדי לתת לנוח למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מחממים שמן זרעי ענבים במחבת על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים בצל ומקפיצים עד לשקיפות, ואז מוסיפים פטריות ומקפיצים עד שהם מתחילים לוותר על המיצים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מוסיפים יין אדום ומאפשרים לרובו להתאדות. בקערה קטנה מקציפים יחד מים ובסיס בקר ומוסיפים לתבנית. אפשר להפחית בחצי. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מסירים מהאש ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בסיס בקרבסיס בקר
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
פורסים סטייק על ההטיה לרצועות בעובי 1/4 אינץ ' ומסדרים על הצלחת. כף רוטב בצל פטריות מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יינות טיודור שמורת טונדרה סנטה לוסיה היילנד פינו נואר עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 75 דולר לבקבוק.
יינות טיודור שמורת טונדרה סנטה לוסיה היילנד פינו נואר
יינות טיודור שמורת טונדרה סנטה לוסיה היילנד פינו נואר
ארצי בצורה נעימה-אופי הפרי קרוב יותר לשזיף מאשר לדובדבנים. הפה מתוק וטעים עם רמזים של קולה ואפיית לחם.