סטרוגנוף בקר עשיר וקטיפתי
כמה אנשים באמת אהבו את המנה המזרח אירופאית הזאת. אם יש לכם שום, יין, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. עם כפית ציון של 86% המנה הזו מעולה. נסו בשר בקר שמנת Stroganoff, סטרוגנוף בקר בקרם בסיר אחד, ו בשר בקר מוקרם אולטימטיבי סטרוגנוף (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבשר לתוך קערה גדולה. מערבבים ביין אדום, מלח ופלפל שחור. להשרות במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר את הבשר ולטפוח יבש עם מגבת נייר. שמור את המרינדה הנותרת.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים את הבשר; לבשל ומערבבים עד השחמה, ולאחר מכן להעביר צלחת, 5 עד 7 דקות.
מסננים כל גריז שנותר מהמחבת. ממיסים 2 כפות חמאה על אש בינונית. מערבבים את הבצל, שום, וקורט של מלח. מבשלים ומערבבים עד הבצל רך שקוף.
להעביר את תערובת הבצל לצלחת עם בשר מוכן; להפריש.
להמיס עוד 2 כפות חמאה באותו מחבת על חום בינוני, ומערבבים את הפטריות. מבשלים ומערבבים עד הפטריות רכות, על 10 דקות.
מניחים את הפטריות המבושלות בקערה ומניחים בצד. ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת.
לטאטא את הקמח, לבשל ומערבבים עד הקמח כבר לא טעם גלם, על 4 דקות. לאט לאט להקציף במלאי הבשר. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן, ואז להפחית את החום בינוני נמוך.
יוצקים את המרינדה שמורות יין אדום, רוטב ווסטרשייר, חרדל מוכן, פתיתי פלפל אדום, ולאחר מכן להוסיף את תערובת בקר ובצל. מכסים ומבשלים עד הבשר רך, על 1 שעה. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מערבבים את הפטריות, שמנת חמוצה, גבינת שמנת על 5 דקות לפני ההגשה.