סיבוב 2-אייל וקציץ בשר בצל
סיבוב 2-אייל וקציץ בשר בצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 873 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. לך לחנות ותביא לחמניות המבורגר, בצל, תיבול גריל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו בצל צרפתי קציץ בשר, בצל צרפתי קציץ בשר, ו ברביקיו קציץ בשר עם תפוחי אדמה קרם פרש, אפונה חמאה חומה עם שאלוט וטבעות בצל אדומות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
בקערה גדולה מערבבים יחד את הבשר הטחון עם כל החומרים, למעט 2 כפות קטשופ. צור בשר טחון לצורת כיכר על תבנית אפייה.
מברשת העליון הצדדים עם קטשופ שנותר.
מעבירים למגש הגשה ומגישים.
בסיר בינוני להוסיף 1/2 כוס מים, בירה, סוכר חום, בצל אדום. מתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם ומערבבים לשלב. מביאים לרתיחה ואז להפחית לרתיחה. מבשלים, ערבוב מדי פעם במשך כ 1 שעה או עד התערובת התעבה וצמצם כ 2 כוסות.
להעביר לקערה ולהניח בצד להתקרר לחלוטין.
בקערה גדולה לערבב יחד את בשר בקר הקרקע, בירה ותבלינים גריל עד משולב היטב. שמור חצי מהתערובת למתכון קציץ בשר עגול 2. לעצב את הבשר שנותר לתוך 4 מנות שוות לשטח כל חלק.
מניחים 2 כפות של גבינה במרכז כל אחד ולעטוף את הקצוות סביב הגבינה כדי ליצור כדור. לשטח כל כדור לקציצות.
מניחים על מגש ומכסים. מקררים אם לא מבשלים מיד.
הגדר גריל או מחבת גריל מקורה לבישול ישיר על אש בינונית גבוהה. כאשר מוכן להתחיל צליה, שמן את הסורג.
מניחים קציצות על גריל משומן חם ומבשלים 4 עד 5 דקות לכל צד עבור בינוני.
מגישים מעל חסה על לחמניות קלויות עם קומפוט בצל אדום.