קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות2
ציון בריאות4
מגזין

סירופ ספוג פודינג

סירופ ספוג פודינג
סירופ פודינג ספוג יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 1126 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך סוכר, ביצים, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. . וזה די טוב. מתכונים דומים: ספוג סירופ וניל ולימון מאודה, פודינג ספוג לימון, ו פודינג ספוג תפוחים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קערת הוכחה שני ליטר או אגן.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה גדולה, שמנת יחד מרגרינה וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להוסיף, קצת בכל פעם, ביצים מוכות, וניל וקמח, עד מעורב היטב. מקפלים בחלב כדי להפוך את עקביות חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
4
יוצקים סירופ בתחתית אגן מוכן וחובט שכבה מעל. אגן כיסוי עם נייר קלף קשור היטב מכוסה בנייר כסף. קו מחבת צלייה עם מגבת מטבח לחה.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
מניחים אגן על מגבת, בתוך מחבת צלייה, ומניחים מחבת צלייה על מתלה תנור. ממלאים מחבת צלייה עם מים רותחים כדי להגיע עד מחצית הצדדים של האגן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
קיטור בתנור במשך 1 עד 1 1/2 שעות, או עד מעיינות פודינג בחזרה כאשר נגע. הפוך על צלחת הגשה ומגיש חם.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות